Margrete Grarup har gennem de sidste 25 år sunget blues, spirituals, gospel og jazz i et utal af sammenhænge, og  er blandt kendere, beundret for et både kraftfuldt og nuanceret udtryk - der altid holder sig inden for musikkens 'rammer' - og dermed 'rammer' den ind - for musikkens skyld og formidlingen alene. "Hun har ved Gud kanonerne, men bruger dem aldrig på gråspurve - hvis man skal udtrykke det lidt billedligt",  lyder en anmeldelse.

Mads Vinding - Jazzbassist i verdensklasse med over 600 pladeudgivelser bag sig. Han har spillet med næsten alle der er værd at nævne,  bl.a. Herbie Hancock, Dizzy Gillespie, Quincy Jones, Dexter Gordon, Ben Webster, Wayne Shorter, Stan Getz, Chet Baker, Dee Dee Bridgewater, Dollar Brand - og har modtaget et hav af  jazzpriser. Han har spillet over det meste af verden, produceret plader,  skrevet filmmusik og været medlem af  bl.a. Istanbul Express, Radioens Big Band, Earnie Wilkins' Almost Big Band og Thomas Clausens Trio.

Uffe Steen er kendt for sin unikke teknik og sit indfølte og medrivende spil. Han har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne, bl.a. Alex Acuna, Maria Bergman, Bernard Purdie, Jimmy Smith, Lars Jansson - og har medvirket på over 60 udgivelser som solist og sideman. Han har udgivet flere lærebøger i guitarspil, og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

Fineartists.dk
Margrete Grarup (sang)
Uffe Steen (guitar)
Mads Vinding (kontrabas)

Trioen byder på en rejse rundt i spirituals, jazz, salmer, blues og gospel, og smelter smagfuldt disse genrer sammen til en kraftfuld essens med inderlighed, nærvær og nerve i højsædet.
Med stor kærlighed og respekt for musikken, historien og udtrykket præsenteres en stemningsfuld koncert som på én og samme tid stemmer sindet til andagt samt tager tilhøreren en tur med ud i de mere ekspressive hjørner af den udtryksmæssige skala.
Undervejs vil publikum blive inddraget i gospel-fællessang.

Click for HI-RES